Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kiolajazunk. A csirkemelleket megforgatjuk a lisztben, majd tojásban, végül a lereszelt sajtban. A sajtot egy kicsit szórjuk meg liszttel, hogy ne ragadjon össze. A sajtban panírozott csirkemelleket lerakjuk egy hőálló tálba, és ráöntjük a tejfolt. Sütőben készre sütjük. Kb. 30-40 perc 170-180 fokos sütőben. Az ananászkonzervet hűtőben lehűtjük. Ha kész a csirke, akkor csíkokra vágjuk és a hideg ananásszal tálaljuk.
Sztori: Mar 10 éve körülbelül, a főnököm mondta, hogy a felesége milyen finomat csinált a hétvégén ebedre. Megtetszett az egyszerűsége, es kipróbáltam. Azóta a családom, es főleg az öcsém kedvence, aki nagyon válogatós.