Zserbó golyók 20 perc alatt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg darált keksz
- 10 dkg darált dió
- 4 ek sárgabaracklekvár
Bevonáshoz:
- 5 dkg vaj
- 5 dkg cukor
- 1 ek kakaópor
- 1 ek tej
Elkészítése:
Az összetevőket összedolgozzuk és golyókat formázunk belőle. Tartsuk hűtőben a golyókat minimum 1 órán át, hogy összeérjenek az ízek, majd a kakaós bevonóhoz valókat egy lábasban kezdjük el forralni.
Amikor már forr, akkor lekapcsoljuk és egy kanál segítségével belemártogatjuk a golyókat. Természetesen, ha egy kis pálcikát használunk hozzá, akkor nem lesz talpa, de így meg még van egy kis “csak csoki” rész is benne.
Nézd meg videón is:
A zserbó golyók 20 perc alatt kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 7 g
Szénhidrát: 47 g
Zsír: 20 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »