Zabpelyhes kókuszgolyó recept

Hozzávalók:
- 16 ek zabpehely
- 4 körte vagy alma
- 8 kávéskanál nyírfacukor
- 1 ek kakaópor
- 12 ek darált dió
- a forgatáshoz kókuszreszelék
Elkészítése:
A körtét/almát lereszeljük, a zabpehellyel és a eritrittel együtt jól elkeverjük és kb 5-10 percig állni hagyjuk.
Ez idő alatt a zabpehely magába szívja a körte nedvességét és puha, formázható lesz. Ezek után hozzáadjuk a kakaót és az darált diót majd kis golyókat formázunk.
Kókuszreszelékben meghempergetjük és tálalhatjuk is.
Ebből a mennyiségből kb 40 db kis golyó lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »