Vaníliás krémtúró recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg tehéntúró (sovány)
- 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
- 4 dl tej
- 3 evőkanál cukor
- 1 evőkanál vaníliás cukor
Elkészítése:
A tejből sűrű pudingot főzünk (1 decivel elkeverjük a pudingport és a cukrot, a 3 deci tejet felmelegítjük, majd hozzákeverjük a pudingos tejet is,majd 2-3 percig forraljuk). 2-3 perc forralás után levesszük a tűzről és hozzáadjuk a villával kicsit szétnyomkodott túrót.
Elkeverjük alaposan az egészet, majd krémesre turmixoljuk. Kóstóljuk meg, hogy elég édes-e nekünk, ha nem, akkor tegyünk még bele cukrot és turmixoljuk még egy kicsit.
Tálkákba öntjük, hűtőben lehűtjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »