Vaníliás krémtúró recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg tehéntúró (sovány)
- 1 csomag vaníliás pudingpor (főzős)
- 4 dl tej
- 3 evőkanál cukor
- 1 evőkanál vaníliás cukor
Elkészítése:
A tejből sűrű pudingot főzünk (1 decivel elkeverjük a pudingport és a cukrot, a 3 deci tejet felmelegítjük, majd hozzákeverjük a pudingos tejet is,majd 2-3 percig forraljuk). 2-3 perc forralás után levesszük a tűzről és hozzáadjuk a villával kicsit szétnyomkodott túrót.
Elkeverjük alaposan az egészet, majd krémesre turmixoljuk. Kóstóljuk meg, hogy elég édes-e nekünk, ha nem, akkor tegyünk még bele cukrot és turmixoljuk még egy kicsit.
Tálkákba öntjük, hűtőben lehűtjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.