Túróhab eperrel recept

Hozzávalók:
- fél kg túró
- 3 dl habtejszín
- 10 dkg cukor
- fél kg eper
- 5 dkg porcukor
Elkészítés:
A habot felverem jó keményre, a túrót simára keverem a cukorral, majd hozzákeverem a habot. Legalább 1 órára a hűtőbe teszem, kis adagokban tálkákba vagy sütő formába, vagy egyben attól függ hogyan szeretném tálalni.
Tipp:
Abban az esetben, ha formába tesszük, béleljük ki folpackkal így könnyebb lesz kivenni a formából. Közben az epret lecsumázom, megmosom, pár szemet félre teszek a díszítéshez, majd a cukorral együtt pürésítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »