Túróhab eperrel recept

Hozzávalók:
- fél kg túró
- 3 dl habtejszín
- 10 dkg cukor
- fél kg eper
- 5 dkg porcukor
Elkészítés:
A habot felverem jó keményre, a túrót simára keverem a cukorral, majd hozzákeverem a habot. Legalább 1 órára a hűtőbe teszem, kis adagokban tálkákba vagy sütő formába, vagy egyben attól függ hogyan szeretném tálalni.
Tipp:
Abban az esetben, ha formába tesszük, béleljük ki folpackkal így könnyebb lesz kivenni a formából. Közben az epret lecsumázom, megmosom, pár szemet félre teszek a díszítéshez, majd a cukorral együtt pürésítem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »