Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sztracsatella recept

Sztracsatella
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 l tej
    • 2 dl búzadara
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 15 dkg cukor
    • 30 dkg babapiskóta
    • 15 dkg margarin
    • 4 dl habtejszín
    • 15 dkg étcsoki

    Áztatáshoz:

    • rumaroma
    • 4 dl tej (a piskóta áztatáshoz)

    Elkészítése:

    A tejben a búzadarát, a cukrot és a tojás sárgákat keményebb grízzé főzzük és kihűtjük. Hűlés után összedolgozzuk a margarinnal.

    A tejszínt kemény habbá verjük, majd belereszelünk 7,5 dkg étcsokit és óvatosan összekeverjük.

    Egy nagyobb jénai aljára tesszük a rumos-tejbe áztatott babapiskótákat, erre tesszük a grízes krém felét és erre jön egy réteg csokis tejszínhab.

    Ezután ismét egy réteg rumos-tejes babapiskóta, grízes krém és végül a maradék csokis tejszínhab.

    Tetejére ráreszeljük a maradék étcsokit.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá