Narancsos zabpehelygolyó recept

Hozzávalók kb 30 diónyi golyóhoz:
- 15 dkg apró szemű GM zabpehely
- 5-10 dkg eritrit (ízléstől függően)
- 3 dkg cukrozatlan kakaópor
- 1 vérnarancs leve és reszelt héja
A beforgatáshoz:
- kókuszreszelék
Elkészítése:
A zabpelyhet késes aprítóban kissé daráljuk le (elmaradhat), adjuk hozzá a kakaóport, az eritritet, a narancs levét és lereszelt héját, majd gyúrjuk össze.
Hagyjuk pihenni fél órát, majd diónyi golyókat formáljunk belőle és kókuszreszelékben forgassuk meg.
Azonnal kínálható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »