Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Narancsos gesztenyekocka recept

Narancsos gesztenyekocka
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gesztenyemassza
    • 4 dl habtejszín
    • 1 dl rum
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 6 db narancs
    • 1 csomag babapiskóta
    • kakaópor

    Elkészítés:

    Tegyük a gesztenyemasszát egy tálba, öntsünk rá féldecinyi rumot, és egy decinyi tejszínt. Elektromos keverővel jó alaposan keverjük habosra.
    A maradék tejszínt a vaníliás cukorral verjük kemény habbá, majd dolgozzuk a gesztenyés masszához.

    Nyomjunk ki két darab narancs levét, öntsük hozzá a maradék rumot, majd mártsuk bele a babapiskótát.

    Tegyünk egy réteg bemártott babapiskótát egy üvegedény aljára, tetejére kerüljön a gesztenyés krém, majd tegyünk rá a meghámozott és kis kockákra felvágott narancsból. Ismételjük a rétegezést, majd ha megtelt az edény simítsuk el a felületét simára. Szórjuk meg kakaóporral, és egy éjszakára tegyük hűtőbe.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá