Mogyorós-gesztenyés golyók recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Alap:
- 20 dkg darált keksz
- 25 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg mascarpone
- 5 dkg pirított, darált mogyoró
- 2 evőkanál rumaroma
- 10 dkg porcukor
- 2 evőkanál mogyorókrém
Forgatáshoz:
- mogyoró krokant
- kókuszreszelék
- cukrozatlan kakaópor
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd kb diónyi golyókat formázunk belőle és megforgatjuk kakaóporban, kókuszreszelékben és/vagy mogyoró krokantban.
Azonnal tálalható és fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »









