Mogyorós-gesztenyés golyók recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Alap:
- 20 dkg darált keksz
- 25 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg mascarpone
- 5 dkg pirított, darált mogyoró
- 2 evőkanál rumaroma
- 10 dkg porcukor
- 2 evőkanál mogyorókrém
Forgatáshoz:
- mogyoró krokant
- kókuszreszelék
- cukrozatlan kakaópor
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit jól összegyúrjuk, majd kb diónyi golyókat formázunk belőle és megforgatjuk kakaóporban, kókuszreszelékben és/vagy mogyoró krokantban.
Azonnal tálalható és fogyasztható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »









