Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mogyorós bonbon recept

Mogyorós bonbon
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető


  • Hozzávalók:

    • 100 g tejcsokoládé
    • 150 g mogyorókrém
    • 15 mogyoró

    Elkészítése:

    A gőz fölött megolvasztott tejcsokoládéval kikenjük a bonbonforma mélyedéseit, majd betesszük kb 5 percre a hűtőbe vagy fagyasztóba, hogy megdermedjen. Ezt a műveletet összesen 3 x ismételjük meg.

    Mikor az utolsó réteg is megdermedt, mindegyik mélyedésbe tegyünk egy-egy szem mogyorót és langyosra felmelegített mogyorókrémet csorgatunk rá. Pár percig ismét hűtőbe rakjuk, majd mikor megdermedt a mogyorókrém is, az egészet befedjük a megmaradt olvasztott csokoládéval.

    Ismét hűtőbe rakjuk és kb. 20-25 perc után a kész bonbonokat kinyomkodjuk a szilikon formából.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek