Mézeskalács golyó recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 200 g mézeskalács
- 100 g puha vaj
- 60 g porcukor
- 100 g mascarpone
Mázhoz:
- 200 g fehércsoki
- natúr kakaópor
Elkészítése:
A mézeskalácsot késes aprítóban szinte porrá őröljük. Ha nincs aprítónk, akkor tegyük a kalácsokat egy zacskóba és húsklopfolóval vagy nyújtófávalzúzzuk nagyon apróra.
A zúzott mézesklácsot keverjük össze a többi hozzávalóval és letakarva tegyük legalább egy órára hűtőbe.
Nedves kézzel formázzunk a maszából golyókat.
A csokit olvasszuk meg, majd mártsuk bele a golyókat. Addig szórjuk meg kakaóporral, amíg nem köt meg a csoki.
Nézd meg videón is:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »