Kókuszhabos cukormentes süti recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
Alap:
- 20 dkg diétás keksz, amit (aprítóban) összetörünk
- 10 dkg darált dió
- 1 tk folyékony édesítő
- kevés vaj (kb 3 dkg)
- 2-3 ek tej
- 3-4 ek (meggy)lekvár
Vaníliakrém:
- 1 cs vanília ízű pudingpor
- 3 dl tej
- 1 tk folyékony édesítő
- 3 dl habtejszín
Kókuszkrém:
- 1/2 dl tej
- 5 dkg kókuszreszelék
- 3 dl habtejszín
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A vaníliás pudingot a tejjel és édesítővel megfőzzük, hűtjük.
Az 5 dkg kókuszreszeléket a tejjel, vaníliás cukorral öszekeverjük, félretesszük.
A 6 dl habtejszínt kemény habbá verjük, kétfelé osztjuk. Feléhez a kihűlt pudingot, a másik feléhez a kókuszos krémet keverjük.
Az alap hozzávalóit összekeverjük és egy jénai tál aljára nyomkodjuk, majd rákenjük a vaníliás krémet, ennek a tetejére a kókuszos krémet.
A tetejét kakaóporral megszórjuk, majd hűtőbe tesszük pár órára.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.