Kókuszgolyó rumos meggyel a közepén recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Alaphoz:
- 25 dkg darált háztartási keksz
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- kb 1 dl tej
- 2 kávéskanál rumaroma
Forgatáshoz:
- kb 10 evőkanál kókuszreszelék
Töltelékhez:
- kb 20 szem meggy
- 2 kávéskanál rumaroma
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk.
A meggyet kimagozzuk és ráöntjük a rumaromát, majd állni hagyjuk.
Ezután nedves kézzel golyókat formázunk a kakaós masszából, majd ujjunkkal kissé ellapítjuk és egy szem rumba áztatott meggyet teszünk a közepébe, majd megforgatjuk a kókuszreszelékben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »