Kókuszgolyó rumos meggyel a közepén recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Alaphoz:
- 25 dkg darált háztartási keksz
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- kb 1 dl tej
- 2 kávéskanál rumaroma
Forgatáshoz:
- kb 10 evőkanál kókuszreszelék
Töltelékhez:
- kb 20 szem meggy
- 2 kávéskanál rumaroma
Elkészítése:
Az alap hozzávalóit összegyúrjuk.
A meggyet kimagozzuk és ráöntjük a rumaromát, majd állni hagyjuk.
Ezután nedves kézzel golyókat formázunk a kakaós masszából, majd ujjunkkal kissé ellapítjuk és egy szem rumba áztatott meggyet teszünk a közepébe, majd megforgatjuk a kókuszreszelékben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









