Gyümölcsös pudingtorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 szem sárgabarack (ízlés szerint más gyümölcs is lehet)
- 1 csomag gyümölcskocsonya
- 1 csomag tejszín ízű pudingpor
- 1 csomag puncs ízű pudingpor
- 1 liter tej
- 8 ek kristálycukor
Elkészítése:
Egy kuglóf formát kivizezünk, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és felét a formába önjük.
Amíg megdermed elkészítjük a tejszín ízű pudingot. A pudingport 4 evőkanál kristálycukorral és fél liter tejjel csomómentesre keverjük és tűz felett besűrűsítjük.
A sárgabarack szeleteket tetszés szerint ráhalmozzuk a megdermedt gyümölcskocsonyára, majd ráöntjük a tejszínes pudingot. Ha a puding is megdermedt, újabb gyümölcsréteg következik illetve ráöntjük a gyümölcskocsonya másik felét.
A tejszínes pudinghoz hasonlóan a puncs pudingot is elkészítjük és utolsó rétegként a formába öntjük, majd amikor kihűlt, hűtőszekrénybe helyezzük.
Fogyasztás előtt egy tányérra kifordítjuk és mint egy tortát szeletenként tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »