Gyümölcsös pudingtorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 szem sárgabarack (ízlés szerint más gyümölcs is lehet)
- 1 csomag gyümölcskocsonya
- 1 csomag tejszín ízű pudingpor
- 1 csomag puncs ízű pudingpor
- 1 liter tej
- 8 ek kristálycukor
Elkészítése:
Egy kuglóf formát kivizezünk, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és felét a formába önjük.
Amíg megdermed elkészítjük a tejszín ízű pudingot. A pudingport 4 evőkanál kristálycukorral és fél liter tejjel csomómentesre keverjük és tűz felett besűrűsítjük.
A sárgabarack szeleteket tetszés szerint ráhalmozzuk a megdermedt gyümölcskocsonyára, majd ráöntjük a tejszínes pudingot. Ha a puding is megdermedt, újabb gyümölcsréteg következik illetve ráöntjük a gyümölcskocsonya másik felét.
A tejszínes pudinghoz hasonlóan a puncs pudingot is elkészítjük és utolsó rétegként a formába öntjük, majd amikor kihűlt, hűtőszekrénybe helyezzük.
Fogyasztás előtt egy tányérra kifordítjuk és mint egy tortát szeletenként tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »