Gyümölcsös pudingtorta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 szem sárgabarack (ízlés szerint más gyümölcs is lehet)
- 1 csomag gyümölcskocsonya
- 1 csomag tejszín ízű pudingpor
- 1 csomag puncs ízű pudingpor
- 1 liter tej
- 8 ek kristálycukor
Elkészítése:
Egy kuglóf formát kivizezünk, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és felét a formába önjük.
Amíg megdermed elkészítjük a tejszín ízű pudingot. A pudingport 4 evőkanál kristálycukorral és fél liter tejjel csomómentesre keverjük és tűz felett besűrűsítjük.
A sárgabarack szeleteket tetszés szerint ráhalmozzuk a megdermedt gyümölcskocsonyára, majd ráöntjük a tejszínes pudingot. Ha a puding is megdermedt, újabb gyümölcsréteg következik illetve ráöntjük a gyümölcskocsonya másik felét.
A tejszínes pudinghoz hasonlóan a puncs pudingot is elkészítjük és utolsó rétegként a formába öntjük, majd amikor kihűlt, hűtőszekrénybe helyezzük.
Fogyasztás előtt egy tányérra kifordítjuk és mint egy tortát szeletenként tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »