Gyümölcsös pudingtorta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 10 szem sárgabarack (ízlés szerint más gyümölcs is lehet)
  • 1 csomag gyümölcskocsonya
  • 1 csomag tejszín ízű pudingpor
  • 1 csomag puncs ízű pudingpor
  • 1 liter tej
  • 8 ek kristálycukor

Elkészítése:

Egy kuglóf formát kivizezünk, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és felét a formába önjük.

Amíg megdermed elkészítjük a tejszín ízű pudingot. A pudingport 4 evőkanál kristálycukorral és fél liter tejjel csomómentesre keverjük és tűz felett besűrűsítjük.

A sárgabarack szeleteket tetszés szerint ráhalmozzuk a megdermedt gyümölcskocsonyára, majd ráöntjük a tejszínes pudingot. Ha a puding is megdermedt, újabb gyümölcsréteg következik illetve ráöntjük a gyümölcskocsonya másik felét.

A tejszínes pudinghoz hasonlóan a puncs pudingot is elkészítjük és utolsó rétegként a formába öntjük, majd amikor kihűlt, hűtőszekrénybe helyezzük.

Fogyasztás előtt egy tányérra kifordítjuk és mint egy tortát szeletenként tálaljuk.