Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy kuglóf formát kivizezünk, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és felét a formába önjük.
Amíg megdermed elkészítjük a tejszín ízű pudingot. A pudingport 4 evőkanál kristálycukorral és fél liter tejjel csomómentesre keverjük és tűz felett besűrűsítjük.
A sárgabarack szeleteket tetszés szerint ráhalmozzuk a megdermedt gyümölcskocsonyára, majd ráöntjük a tejszínes pudingot. Ha a puding is megdermedt, újabb gyümölcsréteg következik illetve ráöntjük a gyümölcskocsonya másik felét.
A tejszínes pudinghoz hasonlóan a puncs pudingot is elkészítjük és utolsó rétegként a formába öntjük, majd amikor kihűlt, hűtőszekrénybe helyezzük.
Fogyasztás előtt egy tányérra kifordítjuk és mint egy tortát szeletenként tálaljuk.