Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyepüré recept

Gesztenyepüré
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 gesztenye massza (250g)
    • fél tasak vaníliás cukor
    • 1 teáskanál rum, vagy aroma
    • reszelt csoki

    Elkészítése:

    A gesztenye masszát összedolgozom a rummal és fél zacskó vaníliás cukorral.  A kész masszát krumpli, vagy fokhagyma nyomó segítségével nyomom bele a tálba.  A tetejére tejszínhabot teszünk, amit megszórunk egy picit vaníliás cukorral és reszelt csokival.

    Tipp:

    A tejszínhabot csak fogyasztás előtt tegyük rá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá