Gazdagtorta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 25 dkg darált keksz
- 10 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1-2 evőkanál rum
- 25 dkg gesztenye massza
- 1 db konzerv őszibarack
- 2 cs. vanília puding
- 7 dl tej
- 2 dl habtejszín
Elkészítése:
A darált kekszet, a margarint, a porcukrot valamint az ebbe öntött rumot összegyúrjuk. Kibélelünk vele egy kivizezett tortaformát, hogy a peremén is legyen tészta.
Erre ráreszeljük a gesztenye masszát, amire ráhelyezzük a levétől lecsurgatott, kockára vagy cikkekre vágott őszibarackbefőttet, majd a két csomag pudingporból és a 7dl tejből főzött sűrű pudinggal bevonjuk mindezt.
Legvégül habtejszínből tejszínhabot készítünk, amit rásimítunk a tortánkra.
Jégbe hűtjük néhány órára, majd fogyaszthatjuk egészséggel. Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.