Ferrero Rocher recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg mogyorós nápolyi
- 2 púpos ek mogyorókrém (puha)
- 50 db pörkölt török mogyoró
- 15 dkg pörkölt dió
- 50 db papírkapszula
Elkészítése:
A serpenyőn 6-8 perc alatt megpörkölt dióbelet a tenyerünkkel összemorzsoljuk és szétválasztjuk a héjdaraboktól, majd késsel vagy aprítóba téve (3-4 mp) durvára aprítjuk és félretesszük.
A nápolyit nagyon apró darabokra felvágjuk és egy tálba téve összekeverjük a mogyorókrémmel, majd ezt a masszát betesszük a hűtőbe 20-25 percre, hogy kissé megdermedjen, mert így könnyebb vele dolgozni!
Ezután vizes kézzel kisebb gombócokat formázunk, miközben minden golyó közepébe 1-1 mogyorót belegyúrunk és ezután beleforgatjuk a dióba.
Sütis papírkapszulába téve hűtve tároljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »