Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ferrero Rocher recept

Ferrero Rocher
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg mogyorós nápolyi
    • 2 púpos ek mogyorókrém (puha)
    • 50 db pörkölt török mogyoró
    • 15 dkg pörkölt dió
    • 50 db papírkapszula

    Elkészítése:

    A serpenyőn 6-8 perc alatt megpörkölt dióbelet a tenyerünkkel összemorzsoljuk és szétválasztjuk a héjdaraboktól, majd késsel vagy aprítóba téve (3-4 mp) durvára aprítjuk és félretesszük.

    A nápolyit nagyon apró darabokra felvágjuk és egy tálba téve összekeverjük a mogyorókrémmel, majd ezt a masszát betesszük a hűtőbe 20-25 percre, hogy kissé megdermedjen, mert így könnyebb vele dolgozni!

    Ezután vizes kézzel kisebb gombócokat formázunk, miközben minden golyó közepébe 1-1 mogyorót belegyúrunk és ezután beleforgatjuk a dióba.

    Sütis papírkapszulába téve hűtve tároljuk.

    Jó étvágyat kívánok!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá