Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fenyőtoboz recept

Fenyőtoboz
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg margarin
    • 6 evőkanál méz
    • 5 evőkanál cukor
    • 10 dkg csokoládé
    • 2 evőkanál kakaópor
    • 20 dkg csokoládés kukoricapehely

    Elkészítése:
    A kukoricapehely kivételével az alapanyagokat felforraljuk, majd belekeverjük a kukoricapelyhet, és hagyjuk langyosra kihűlni. Egy citromfacsaró belsejét megtöltjük a masszával, és azonnal ki is fordítjuk belőle. Hagyjuk megdermedni, esetleg utána porcukorral finoman megszórhatjuk. Azonnal fogyasztható.

    Tipp:

    Én nem facsarót használtam hanem a muffin sütőt papírral bélelve és csak belekanalaztam, ezen kívül nekem pont nem volt itthon csokis pelyhem a natúrt használtam ,ezért egy kicsit világosabb a süti mint az eredeti recept szerint.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá