Epres csokoládéhab recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg étcsokoládé
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg eper
Elkészítése:
Az étcsokoládét összetörjük, gőz fölé tesszük és felolvasztjuk. A gőzről levéve simára keverjük 3 tojás sárgájával. Végül belekeverjük a tojások kemény habbá vert habját, és az egészet egy mély üvegtálba (kehelybe) töltjük. Eperrel díszítjük. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy a hab összesűrűsödjön.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.