Csokis rakott babapiskóta recept
Galéria (7)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta (20 dkg) én Mannert használtam, ez a fajta vékonyabb, mint a többi
- 2 csomag csokis pudingpor
- 8 dl tej
- 10 dkg vaj
- 5 ek cukor
- kb 1-1,5 dl kávé
- 2 dl habtejszín
Elkészítése:
A kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük.
A kávéba egyenként belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai aljára fektetjük. Jöhet rá egy adag krém és egy kis tejszínhab.
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók. Arra figyeljünk, hagy a tetejére krém kerüljön és tejszínhab.
Megszórjuk kakaóporral és hűtőbe tesszük minimum 2-3 órára, de legjobb egy éjszakára.
Nézd meg videón is:
A csokis rakott babapiskóta kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 202 kcal
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 22 g
Zsír: 11 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 22 g
Zsír: 11 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.