Ananászos hamis tiramisu recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 szép ananász
- 1 csomag babapiskóta
- 1 zacsi házi krémes krém
- 8-9 dl tej
- 1 dl fekete kávé
- kiskanál fahéj
Elkészítése:
Amíg a kávé lefő, a krémet nyugisan kilehet kevertetni a kézi mixerrel, a tej hozzáadásával. Szeretem ezt a krémet, mert nem édes, és még lehet továbbfejleszteni adalékokkal.
Poharakat készítünk elő, igazából hosszúkás alakúaknál érvényesül a pohárkrém rétegezettsége. A poharakat, vagy kelyheket két kanál krémmel megtöltjük, majd a babapiskótát eltördeljük, hogy beleférjen a pohárba, és ahogy a tiramisunál szoktuk belemártogatjuk a kávéba.
Nekem egy piskóta fért bele, majd ananász kockák, és ismét krém következett. Addig lehet folytatni, amíg van hely a pohárban, majd a tetejére ananász kerül, amire egy pici fahéjat szórtam, ettől olyan egzotikus ízt kapott.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »