Virslis rudacska recept

Hozzávalók:
- 2 csomag mirelit leveles tészta
- 1 kg virsli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni. A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A tésztát enyhén lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk (1-2 mm) téglalap alakúra. Hosszában 3 részre, széltében kétfelé vágjuk, és a bőrétől megszabadított virsliket erre rátesszük.
A tészta széleit körbekenjük tojással, majd feltekerjük mindet. Éles késsel felkarikázzuk a bebugyolált virsliket (én 8 db-ra vágtam minden virslit). Rátesszük a tepsire és lekenjük tojással. Forró sütőben pirosra sütjük.
Sütés előtt szezámmaggal vagy akár sajttal is meghinthetjük, ha mutatósabbat szeretnénk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »