Virslis rudacska recept

Hozzávalók:
- 2 csomag mirelit leveles tészta
- 1 kg virsli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A leveles tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni. A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
A tésztát enyhén lisztezett deszkán vékonyra nyújtjuk (1-2 mm) téglalap alakúra. Hosszában 3 részre, széltében kétfelé vágjuk, és a bőrétől megszabadított virsliket erre rátesszük.
A tészta széleit körbekenjük tojással, majd feltekerjük mindet. Éles késsel felkarikázzuk a bebugyolált virsliket (én 8 db-ra vágtam minden virslit). Rátesszük a tepsire és lekenjük tojással. Forró sütőben pirosra sütjük.
Sütés előtt szezámmaggal vagy akár sajttal is meghinthetjük, ha mutatósabbat szeretnénk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »