Töltött pizzagolyók napon szárított paradicsommal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 70 dkg liszt
- 1 csomag élesztő granulátum
- 2 dl-es üveg napon szárított paradicsom (olajjal együtt)
- 4 kanál pizzaszósz
- kevés só
- 1 kk cukor
- kb. 2 dl víz
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A lisztből, élesztőből, a napon szárított paradicsom olajából (kb. 3 evőkanál, rozmaringos, fokhagymás, és csilipaprikás fűszerezésű), kevés vízből, cukorból, és sóból tésztát gyúrtam, majd 40 percig kelesztettem.
Ismét átgyúrtam, és újabb 20 perc kelesztés múlva kinyújtottam kb. 5 mm vastagra.
A legnagyobb pogácsaszaggatómmal köröket vágtam belőle. Közepüket megkentem pizzaszósszal, és mindegyikre kisebb aszalt paradicsomot téve, golyókat formáltam belőle.
Teflonos sütőformára tettem, majd felvert tojással megkentem, és 180 fokon 20 perc alatt megsütöttem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »