Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szezámos ropogós recept

Szezámos ropogós
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg liszt
    • 25 dkg margarin
    • 2-3 ek tejföl
    • 10 dkg reszelt sajt
    • 1 púpos kávés kanál só

    Elkészítése:
    A hozzávalókat összedolgozzuk, majd négy cipót készítünk belőle. Amelyikkel éppen nem dolgozunk, azt betesszük a hűtőbe. A cipókat egy 20×30-cas sütőpapírra nyújtjuk, majd a tetejét megszórjuk szezám és köménymaggal. Felcsíkozzuk, majd a sütőpapírt egy tepsibe tesszük. 200 fokon 12 percig sütjük, és még melegen széttördeljük őket.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá