Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos ropogós recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg liszt
    • 25 dkg vaj (vagy margarin)
    • 25 dkg sajt (füstölt, márvány és trappista vegyesen)
    • 1 csipet só

    A tetejére:

    • 10 dkg sajt
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • tetszés szerint szezámmag és/vagy lenmag

    Elkészítése:
    Az alapanyagokat jól összegyúrjuk. Kinyújtjuk vékonyra, majd a tetejét megkenjük tojással. Megszórjuk szezámmaggal vagy lenmaggal és reszelt sajttal. Derelyevágóval felvágjuk, majd tepsibe tesszük. 200 fokon sütjük. Hamar készen van, és több hétig ropogós marad!
    Jó étvágyat és nassolást a finomsághoz!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá