Sajtos ropogós recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 25 dkg vaj (vagy margarin)
- 25 dkg sajt (füstölt, márvány és trappista vegyesen)
- 1 csipet só
A tetejére:
- 10 dkg sajt
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tetszés szerint szezámmag és/vagy lenmag
Elkészítése:
Az alapanyagokat jól összegyúrjuk. Kinyújtjuk vékonyra, majd a tetejét megkenjük tojással. Megszórjuk szezámmaggal vagy lenmaggal és reszelt sajttal. Derelyevágóval felvágjuk, majd tepsibe tesszük. 200 fokon sütjük. Hamar készen van, és több hétig ropogós marad!
Jó étvágyat és nassolást a finomsághoz!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.