Sajtos kréker recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 25 dkg finomliszt
- 20 dkg margarin
- 20 dkg sajt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 teáskanál só
Elkészítése:
Az átszitált lisztben elkeverjük a sót, belemorzsoljuk a puha margarint és a reszelt sajtot (ami lehet füstölt sajt is, úgy még finomabb) és a hozzáadott a tojássárgájákkal összegyúrjuk.
A tésztagombócot folpackba csomagoljuk és 1 órára betesszük a hűtőbe.
Ezután 2-3 mm vékonyra kisodorjuk és kb 25cm átmérőjű kör alakot vágunk ki, vastagabb szívószállal (vagy bármi mással ami kéznél van) lyukakat szúrunk és pizzavágóval 8 részre vágjuk.
A leeső széleket és a kiszúrt lyukakat összegyúrjuk és abból is egy kisebb kört nyújtunk, majd lyukasztunk és felvágjuk.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra.
Egy sütőlemezt kibélelünk szilikonos sütőpapírral, beletesszük a krékereket és 10-12 perc alatt megsütjük. Rácsra téve hagyjuk kihűlni.
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »