Sajtos kréker recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg rizsliszt
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 csapott mk só
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gyorsan összegyúrjuk, legalább fél órára hűtőbe tesszük, majd 4 kis cipót formálunk a tésztából.
A cipókat egyenként kerekre nyújtjuk, rizslisztezett felületen, majd a köröket éles késsel 6-8 darabba vágjuk.
Szívószállal kilyukasztgatjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, és előmelegített 180 fokos sütőben, 10 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
Szilveszterre ajánlom szeretettel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »