Sajtos kréker recept

Hozzávalók:
- 10 dkg vaj
- 10 dkg rizsliszt
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 csapott mk só
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit gyorsan összegyúrjuk, legalább fél órára hűtőbe tesszük, majd 4 kis cipót formálunk a tésztából.
A cipókat egyenként kerekre nyújtjuk, rizslisztezett felületen, majd a köröket éles késsel 6-8 darabba vágjuk.
Szívószállal kilyukasztgatjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk, és előmelegített 180 fokos sütőben, 10 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
Szilveszterre ajánlom szeretettel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »