Sajtos pogácsa recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
Az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet egy tálba szitáljuk. A sajt kivételével a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk.
Kinyújtjuk téglalap alakúra és kétszer hajtogatjuk. A kinyújtott tésztát a fele durvára reszelt sajttal megszórjuk, a második hajtogatásnál a maradék sajttal szórjuk meg. A hajtogatást 20 percenként végezzük, konyharuhával letakarva pihentetjük.
Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit. 2 cm vastagságúra sodorjuk a tésztát ,tojásfehérjével lekenjük és reszelt sajttal megszórjuk, majd kiszaggatjuk és a tepsibe tesszük. Fél órát a tepsiben pihentetjük még.
180-200 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »