Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Krumplis-kolbászos pogácsa recept

Krumplis-kolbászos pogácsa
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg liszt
    • 4 nagyobb krumpli
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • 2 dl tejföl
    • 1,5 dl tejben felfuttatott élesztő
    • 15 dkg margarin vagy 2 evőkanál zsír
    • 10 dkg füstölt kolbász elmorzsolva
    • tetszés szerint só

    Tetejére:

    • szezámmag
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája

    Elkészítése:
    A krumplit sós vízben kifőzzük, majd megtörjük és hagyjuk kihűlni. A hozzávalókat a szezámmag kivételével jól összedolgozzuk, és fél óráig hagyjuk kelni. Ha megkelt kinyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, tojás sárgájával megkenjük és megszórjuk szezám maggal. 200 fokon sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá