Krumplis-kolbászos pogácsa recept

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 4 nagyobb krumpli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 2 dl tejföl
- 1,5 dl tejben felfuttatott élesztő
- 15 dkg margarin vagy 2 evőkanál zsír
- 10 dkg füstölt kolbász elmorzsolva
- tetszés szerint só
Tetejére:
- szezámmag
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Elkészítése:
A krumplit sós vízben kifőzzük, majd megtörjük és hagyjuk kihűlni. A hozzávalókat a szezámmag kivételével jól összedolgozzuk, és fél óráig hagyjuk kelni. Ha megkelt kinyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, tojás sárgájával megkenjük és megszórjuk szezám maggal. 200 fokon sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »