Krumplis-kolbászos pogácsa recept

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 4 nagyobb krumpli
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 2 dl tejföl
- 1,5 dl tejben felfuttatott élesztő
- 15 dkg margarin vagy 2 evőkanál zsír
- 10 dkg füstölt kolbász elmorzsolva
- tetszés szerint só
Tetejére:
- szezámmag
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Elkészítése:
A krumplit sós vízben kifőzzük, majd megtörjük és hagyjuk kihűlni. A hozzávalókat a szezámmag kivételével jól összedolgozzuk, és fél óráig hagyjuk kelni. Ha megkelt kinyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, tojás sárgájával megkenjük és megszórjuk szezám maggal. 200 fokon sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »