Krumplis-kolbászos pogácsa recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 4 nagyobb krumpli
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS + 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
- 2 dl tejföl
- 1,5 dl tejben felfuttatott élesztő
- 15 dkg margarin vagy 2 evőkanál zsír
- 10 dkg füstölt kolbász elmorzsolva
- tetszés szerint só
Tetejére:
- szezámmag
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Elkészítése:
A krumplit sós vízben kifőzzük, majd megtörjük és hagyjuk kihűlni. A hozzávalókat a szezámmag kivételével jól összedolgozzuk, és fél óráig hagyjuk kelni. Ha megkelt kinyújtjuk, és pogácsa szaggatóval kiszúrjuk, tojás sárgájával megkenjük és megszórjuk szezám maggal. 200 fokon sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.