Pizzás csiga recept

Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 4 dkg élesztő
- 6 ek. olaj
- só
- 2 dl tej
- 2 pizzkrém (kicsi)
- 1 családi sertésmájkrém
- ketchup
- oregáno
- pizza fűszerkeverék
- sajt
Elkészítése: Az élesztőt felfuttatom a cukros tejben.
A lisztet összekeverem a sóval, olajjal és hozzáadom az élesztőt. Összedolgozom a tésztát, megkelesztem. Közben elkészítem a krémet: a májkrémet összekeverem a pizzakrémmel, teszek hozzá egy kevés ketchupot, oregánót, pizza fűszerkeveréket.
A tésztát 2mm vastagra nyújtom és megkenem a krémmel. Feltekerem, és 1-2 órára hűtőbe teszem. 5 mm vastagra vágom a tésztát, sütőlappal bélelt tepsibe rakom, tetejére sajtot szórok és 180 fokon megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »