Apró perec recept

Hozzávalók:
- 25 dkg zsír
- kb. 1kg liszt
- 25 dkg margarin
- 5 dkg élesztő
- 2 kispohár tejföl
- 1 evőkanál só
- 1/2 evőkanál cukor
- kevés tej
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A tejben megfuttatjuk az élesztőt a cukorral, a többi hozzávalót tálba tesszük és összekeverjük. Addig dagasztjuk, amíg rugalmas tésztát kapunk.Ceruza vastagságú rudakat sodrunk és kis apró, kb. 3-3,5cm átmérőjű pereceket formázunk. Közép meleg sütőben 15 perc alatt megsütjük. Hosszú ideig eláll!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »