Apró perec recept

Hozzávalók:
- 25 dkg zsír
- kb. 1kg liszt
- 25 dkg margarin
- 5 dkg élesztő
- 2 kispohár tejföl
- 1 evőkanál só
- 1/2 evőkanál cukor
- kevés tej
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A tejben megfuttatjuk az élesztőt a cukorral, a többi hozzávalót tálba tesszük és összekeverjük. Addig dagasztjuk, amíg rugalmas tésztát kapunk.Ceruza vastagságú rudakat sodrunk és kis apró, kb. 3-3,5cm átmérőjű pereceket formázunk. Közép meleg sütőben 15 perc alatt megsütjük. Hosszú ideig eláll!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »