Apró perec recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 25 dkg zsír
- kb. 1kg liszt
- 25 dkg margarin
- 5 dkg élesztő
- 2 kispohár tejföl
- 1 evőkanál só
- 1/2 evőkanál cukor
- kevés tej
- 1 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A tejben megfuttatjuk az élesztőt a cukorral, a többi hozzávalót tálba tesszük és összekeverjük. Addig dagasztjuk, amíg rugalmas tésztát kapunk.Ceruza vastagságú rudakat sodrunk és kis apró, kb. 3-3,5cm átmérőjű pereceket formázunk. Közép meleg sütőben 15 perc alatt megsütjük. Hosszú ideig eláll!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.