Apró perec recept

Hozzávalók:
- 25 dkg zsír
- kb. 1kg liszt
- 25 dkg margarin
- 5 dkg élesztő
- 2 kispohár tejföl
- 1 evőkanál só
- 1/2 evőkanál cukor
- kevés tej
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a kenéshez
Elkészítése:
A tejben megfuttatjuk az élesztőt a cukorral, a többi hozzávalót tálba tesszük és összekeverjük. Addig dagasztjuk, amíg rugalmas tésztát kapunk.Ceruza vastagságú rudakat sodrunk és kis apró, kb. 3-3,5cm átmérőjű pereceket formázunk. Közép meleg sütőben 15 perc alatt megsütjük. Hosszú ideig eláll!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »