Oroszi sajtos recept

Elkészítése:
Lisztbe belemorzsoljuk az élesztőt, beletesszük a margarint, sót, 1 db tojást, és 1 db tojásnak a sárgáját, reszelt sajtot és a tejfölt, majd ezt összegyúrjuk. 1 óra pihentetés után lisztezett deszkán fél cm vékonyra kisodorjuk, 1 tojásfehérjével megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk. Kis pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, és margarinnal kikent tepsiben megsütjük.
Krém: tömlős sajtot a vajjal kikeverjük, és összeragasztjuk vele a kisült pogácsákat, majd reszelt sajtban megforgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »