Metélőhagymás-sajtos csillagok recept

Elkészítése:
A margarint a tojássárgájával, a tejföllel és a sóval kikavarjuk. A lisztet, a sütőport, az apróra vágott metélőhagymát és a reszelt sajtot is hozzáadjuk, majd összegyúrjuk a tésztát.
Becsomagoljuk fóliába és 2 órára hűtőbe tesszük.
Átgyúrjuk a tésztát és lisztezett felületen kinyújtjuk, majd tetszőleges formákkal (én most csillagot használtam) kiszaggatjuk.
A tésztákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. A tojásfehérjét kissé felverjük és átkenjük vele a sütiket, majd reszelt sajttal megszórjuk.
Előre melegített sütőben kb 15 perc alatt megsütjük. Amikor a teteje megpirult, készen is van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »