Medvehagymás túrós rudacska recept

Elkészítése:
A lisztet, a túrót, a margarint, a tojások sárgáját, az élesztőt és a sót jól összedolgozzuk. 30 percre hűtőbe tesszük.
Lisztezett felületen vékonyra nyújtjuk, lekenjük a tojásfehérjével és megszórjuk az apróra vágott medvehagyma felével.
Ezután a tészta két oldalát felhajtjuk, majd ismét megkenjük a tojások fehérjével, majd megszórjuk a maradék medvehagymával. Ismét hajtogatjuk, majd kinyújtjuk, megkenjük a tojással, megszórjuk szezámmaggal és rudacskákat vágunk belőle.
200 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »