Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás-túrós papucs olajbogyóval recept

Medvehagymás-túrós papucs olajbogyóval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg tehéntúró
    • 1+1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • bors
    • 1 tk fokhagymapor
    • 1 kis üveg olajbogyó (paprikával töltött)
    • 1 ek vágott medvehagyma
    • 1 csomag 40 dkg-os leveles tészta

    Elkészítése:

    A túrót az egyik tojássárgájával, a fűszerekkel, medvehagymával összekeverjük.

    A tésztát kinyújtjuk 3 mm vastagra. Kisebb téglalap alakú darabokat vágunk, és a közepére halmozunk a túrós töltelékből. A széleit megkenjük tojásfehérjével, vagy csak vízzel, és a két csücskét egymásra hajtjuk. A két ellenkező oldalra tűzünk bele olajbogyót.

    Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és megkenjük őket tojássárgájával. 200 fokos sütőben kb. 20 perc alatt pirosra sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá