Habkönnyű kifli recept

Elkészítése:
Az élesztőt langyos tejben felfuttatjuk .A hozzávalókból kelt tésztát dagasztunk .Ha meg kelt 4 felé vágjuk . A négy részből egyet elveszünk,megfelezzük és 2 db kb 30 cm -res korongot nyújtunk belőle. Az első lapot megkenjük a sóval habosra kavart margarinnal . Ráfektetjük a másik lapot ,és 8 részre vágjuk .A szélesebb végétől kezdve kifli formára tekerjük . Megkenjük tojással , megszórjuk sajttal előmelegített sütőben pirosra ,sütjük .A további 3 résszel ugyan így járunk el .
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »