Húsos tésztarolád recept
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és kb fél óráig kelesztjük.
A vöröshagymát kis kockákra vágjuk, kevés zsiradékon megdinszteljük, majd a húst hozzáadjuk és megpároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát is. Ha ez elkészült a tejbe áztatott zsemlét vagy kenyeret adjuk hozzá,és dolgozzuk össze.
Hogy jól kenhető legyen a töltelék hozzáadjuk a tejfölt és a tojást. Ez lesz a töltelék. A tésztát kinyújtjuk, rákanalazzuk a tölteléket és feltekerjük, mint a bejglit.
Megkenjük a tetejét a tojás sárgájával és megsütjük. 15 percig alacsony lángon, majd 15percig magas hőfokon sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

