Kefíres pogácsa recept
Elkészítése:
A tejből, a cukorból és az élesztőből kovászt készítek, majd a liszttel, a margarinnal, a kefírrel , a sóval és a tojással együtt jól összedolgozom.
Meleg helyen 1-2 óráig hagyom kelni.
Ezután ujjnyi vastagra kinyújtom, reszelt sajttal megszórom, összehajtogatom, megint kinyújtom, és kiszaggatom a pogácsákat.
A tetejét tojással megkenem, reszelt sajttal megszórom, majd közepesen meleg sütőben megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

