Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás, baconos, sajtos stanglik recept

Gombás, baconos, sajtos stanglik
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
12 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 csomag mirelit leveles tészta /2x500g/
    • 15 dkg bacon
    • 50 dkg gomba
    • 2 fej vöröshagyma
    • 20 dkg trappista sajt
    • őrölt bors
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • szezámmag

    Elkészítése:

    A bacont, vöröshagymát, gombát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.

    A bacont megpirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg elfövi a levét.

    A tésztákat vékonyra és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Az egyiket megkenjük a gombás krémmel, megszórjuk a reszelt sajttal majd ráhelyezzük a másik lapot. Felvert egész tojással megkenjük, megszórjuk szezámmaggal és tetszőleges méretűre daraboljuk.

    Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá