Falusi Hot Dog recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 70 dkg liszt
- fél marék só
- 2,5dkg élesztő
- 4 dl langyos víz
- cukor
- kolbász
- mustár
Elkészítése:
Az élesztőt langyos vízben a cukorral felfuttatjuk, majd amikor már habos belekeverjük a sózott lisztbe. Óvatosan hozzáadjuk a vizet, annyit amennyit a liszt felvesz. Dagasztjuk, majd egy órát állni hagyjuk.
Ha állt egy órát kis darabokat veszünk belőle, majd kézzel kilapogatjuk a képen látható módon. Megkenjük mustárral, majd egy kis darab negyedelt kolbászt teszünk bele. Forró sütőben pirosodásig sütjük.
Tipp:
Készíthető virslivel is. A mustár helyett vagy mellett ketchup esetleg lilahagyma is mehet még bele.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »