Falusi Hot Dog recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 70 dkg liszt
- fél marék só
- 2,5dkg élesztő
- 4 dl langyos víz
- cukor
- kolbász
- mustár
Elkészítése:
Az élesztőt langyos vízben a cukorral felfuttatjuk, majd amikor már habos belekeverjük a sózott lisztbe. Óvatosan hozzáadjuk a vizet, annyit amennyit a liszt felvesz. Dagasztjuk, majd egy órát állni hagyjuk.
Ha állt egy órát kis darabokat veszünk belőle, majd kézzel kilapogatjuk a képen látható módon. Megkenjük mustárral, majd egy kis darab negyedelt kolbászt teszünk bele. Forró sütőben pirosodásig sütjük.
Tipp:
Készíthető virslivel is. A mustár helyett vagy mellett ketchup esetleg lilahagyma is mehet még bele.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

