Egyszerű sajtos pogácsa recept

Elkészítése:
Az élesztőt a kristálycukorral a langyos tejben felfuttatom. A tésztához az alapanyagokat egy tálba teszem, hozzáadom a felfuttatott élesztőt, és összegyúrom. 30 percre hűtőbe teszem.
A sütőt előmelegítem 160 fokra. A tésztát kinyújtom 1,5 cm vastagra, a kinyújtott tészta tetejét megkenem tojással, késsel berácsozom, és pogácsaszaggatóval kiszaggatom. A maradékot összegyúrom, kinyújtom és kiszaggatom.
A pogácsákat sütőpapírral bélelt tepsibe rakom, és 160 fokon 30 perc alatt készre sütöm.
Az egyszerű sajtos pogácsa kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 10 g
Szénhidrát: 33 g
Zsír: 21 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »