Zöldséggel göngyölt sertéskaraj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet sertés karaj
- 1 csomag bacon szalonna
- 1 csomag apróra vágott fagyasztott zöldség
- só
- borsikafű
- fokhagymapor
- sertéshús fűszerkeverék
- 4 ek olívaolaj
Elkészítése:
A zöldséget az olajon megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon.Sóval, borsikafűvel fűszerezzük.
A húsokat vékonyra klopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, sóval.
A szeletek közepére helyezünk 1 kanálnyi zöldséget és szorosan feltekerjük majd begöngyöljük a baconszalonnával.
A tekercseket egymás mellé letesszük egy hőálló tálba, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, alufóliával lefedve addig sütjük, míg a hús megpuhul. A fóliát levéve szép pirosra sütjük a tetejét.
A megmaradt párolt zöldséggel tálaljuk.
Tipp:
A maradék zöldséget köretként adjuk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »