Zöldséggel göngyölt sertéskaraj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 szelet sertés karaj
- 1 csomag bacon szalonna
- 1 csomag apróra vágott fagyasztott zöldség
- só
- borsikafű
- fokhagymapor
- sertéshús fűszerkeverék
- 4 ek olívaolaj
Elkészítése:
A zöldséget az olajon megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon.Sóval, borsikafűvel fűszerezzük.
A húsokat vékonyra klopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, sóval.
A szeletek közepére helyezünk 1 kanálnyi zöldséget és szorosan feltekerjük majd begöngyöljük a baconszalonnával.
A tekercseket egymás mellé letesszük egy hőálló tálba, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, alufóliával lefedve addig sütjük, míg a hús megpuhul. A fóliát levéve szép pirosra sütjük a tetejét.
A megmaradt párolt zöldséggel tálaljuk.
Tipp:
A maradék zöldséget köretként adjuk hozzá.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »