Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj recept

Zöldséggel göngyölt sertéskaraj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 szelet sertés karaj
    • 1 csomag bacon szalonna
    • 1 csomag apróra vágott fagyasztott zöldség
    • borsikafű
    • fokhagymapor
    • sertéshús fűszerkeverék
    • 4 ek olívaolaj

    Elkészítése:

    A zöldséget az olajon megpároljuk úgy, hogy még roppanós maradjon.Sóval, borsikafűvel fűszerezzük.

    A húsokat vékonyra klopfoljuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, fokhagymaporral, sóval.

    A szeletek közepére helyezünk 1 kanálnyi zöldséget és szorosan feltekerjük majd begöngyöljük a baconszalonnával.

    A tekercseket egymás mellé letesszük egy hőálló tálba, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten, alufóliával lefedve addig sütjük, míg a hús megpuhul. A fóliát levéve szép pirosra sütjük a tetejét.

    A megmaradt párolt zöldséggel tálaljuk.

    Tipp:

    A maradék zöldséget köretként adjuk hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá