Zöldséges, mustáros sertésragu recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 3 főre:
- 40 dkg sertéscomb
- 1 db sárga paprika
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 1 fej vöröshagyma
- 1 db hegyes erős paprika
- 1 fej lila hagyma
- 2 szál újhagyma
- 1 mk grill fűszerkeverék
- 1 mk őrölt bors
- 1 mk só
- csipet cayenne-i bors
- 2 tk mustár
- 5 cl olíva olaj
Elkészítése:
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk és a sertéscombbal együtt vékony csíkokra vágjuk. A vörös és lila hagymát fél karikákra szeleteljük.
A csíkokra vágott sertéscombot sózzuk, borsozzuk, megszórjuk cayenne-i borssal és grill fűszerrel. Ráöntjük az olíva olajat és a hűtőbe tesszük egy órára.
A zöldségeket serpenyőben vagy wokban nagy lángon pár csepp olajon átpirítjuk, majd kiszedjük és félre tesszük. A serpenyőben megsütjük a csíkokra vágott sertéshúst. Fűszerezzük borssal, grill fűszerrel és megsózzuk egy kicsit.
Hozzáadjuk a mustárt, pár percig pirítjuk, majd beletesszük a zöldségeket. Négy öt percig együtt pároljuk, ízesítjük ha szükséges. Köretnek rizst adhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »

