Zöldhagymás húsfelfújt recept
Hozzávalók:
- 50 dkg darált sertéshús
- 2 zsemle
- 3 közepes újhagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 dkg vaj
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 csokor petrezselyem
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk. Hozzáadjuk a darált húshoz a karikára vágott újhagymával, a puha vajjal és a tojássárgákkal együtt. Sózzuk, borsozzuk, aprított petrezselyemmel ízesítjük és alaposan összegyúrjuk. A tojásfehérjékből kemény habot verünk és óvatosan belegyúrjuk a húsos masszába.
Vizes kézzel kör alakúra formázzuk a masszát egy olajjal kikent tepsin, majd 180 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


