Uborkás fasírtroládok recept
Hozzávalók:
- 2 db zsemle
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 közepes vöröshagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 tk mustár
- 2 tk fűszerpaprika
- 8 közepes csemegeuborka
- 8 szelet bacon
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és a darált húshoz adjuk.
Beletesszük a felkockázott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a tojásokat, a mustárt, a fűszerpaprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd jól összedolgozzuk.
A masszát 8 részre osztjuk.
Egy adagot kilapogatunk négyzet alakúra, felénk eső végére helyezünk 1 db uborkát, felcsavarjuk, és körbetekerjük bacon szalonnával. Mindegyik darabot így készítjük el.
Olajjal kikent tepsibe helyezzük, és 180 fokon és készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


