Uborkás fasírtroládok recept

Hozzávalók:
- 2 db zsemle
- 50 dkg darált sertéshús
- 1 közepes vöröshagyma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 1 tk mustár
- 2 tk fűszerpaprika
- 8 közepes csemegeuborka
- 8 szelet bacon
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és a darált húshoz adjuk.
Beletesszük a felkockázott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a tojásokat, a mustárt, a fűszerpaprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd jól összedolgozzuk.
A masszát 8 részre osztjuk.
Egy adagot kilapogatunk négyzet alakúra, felénk eső végére helyezünk 1 db uborkát, felcsavarjuk, és körbetekerjük bacon szalonnával. Mindegyik darabot így készítjük el.
Olajjal kikent tepsibe helyezzük, és 180 fokon és készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »