Tormás hús recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 80 dkg. sertéslapocka
- 15-15 dkg. karotta, sárgarépa, fehérrépa, zeller
- 1 szál póréhagyma
- só, bors, kömény, kakukkfű
- 1 fej hagyma
- 1 babérlevél
- fél szál torma
- 3 ek. ecet
Elkészítése: A húst a fűszerekkel feltesszük főni, és kis lángon, 45 percig főzzük. A zöldségeket vékony csíkokra a hagymákat karikára vágjuk. 30 perc után a húshoz tesszük a zöldségeket, az ecetet, és lefedve puhára főzzük. A húst kivesszük, felszeleteljük, és a zöldségekkel együtt szépen elrendezve, frissen reszelt tormával kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.