Tormás hús recept

Hozzávalók:
- 80 dkg. sertéslapocka
- 15-15 dkg. karotta, sárgarépa, fehérrépa, zeller
- 1 szál póréhagyma
- só, bors, kömény, kakukkfű
- 1 fej hagyma
- 1 babérlevél
- fél szál torma
- 3 ek. ecet
Elkészítése: A húst a fűszerekkel feltesszük főni, és kis lángon, 45 percig főzzük. A zöldségeket vékony csíkokra a hagymákat karikára vágjuk. 30 perc után a húshoz tesszük a zöldségeket, az ecetet, és lefedve puhára főzzük. A húst kivesszük, felszeleteljük, és a zöldségekkel együtt szépen elrendezve, frissen reszelt tormával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »