Tormás hús

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 80 dkg. sertéslapocka
  • 15-15 dkg. karotta, sárgarépa, fehérrépa, zeller
  • 1 szál póréhagyma
  • só, bors, kömény, kakukkfű
  • 1 fej hagyma
  • 1 babérlevél
  • fél szál torma
  • 3 ek. ecet

Elkészítése:  A húst a fűszerekkel feltesszük főni, és kis lángon, 45 percig főzzük. A zöldségeket vékony csíkokra a hagymákat karikára vágjuk.  30 perc után a húshoz tesszük a zöldségeket, az ecetet, és lefedve puhára főzzük. A húst kivesszük, felszeleteljük, és a zöldségekkel együtt szépen elrendezve, frissen reszelt tormával kínáljuk.