Töltött sertésláb recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 db. hátsó sertésláb
- 15 dkg. vegyes zöldség
- 6 szem bors
- 1 fej hagyma
- citromlé
- 1 db. babérlevél
- 30 dkg. darálthús
- 2 db. zsemle
- 2 db. FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- petrezselyemzöld
- 20 dkg. zsír
Elkészítése: A lábakat a vegyes zöldséggel, sóval, borssal, hagymával, citromlével, babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük. Kicsontozzuk, és kihűtjük. A darálthúsból a főzőlébe beáztatott zsemlével, tojással, petrezselymes hagymával, sóval, borssal tölteléket készítünk. A tölteléket betöltjük a hosszába kettévágott lábba, a másik felét ráborítjuk, és spárgával összekötve alufóliába csomagoljuk. Sütőben piros ropogósra sütjük, párolt káposztával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.