Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött sertésláb recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 4 db. hátsó sertésláb
    • 15 dkg. vegyes zöldség
    • 6 szem bors
    • 1 fej hagyma
    • citromlé
    • 1 db. babérlevél
    • 30 dkg. darálthús
    • 2 db. zsemle
    • 2 db.  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • petrezselyemzöld
    • 20 dkg. zsír

    Elkészítése:  A lábakat a vegyes zöldséggel, sóval, borssal, hagymával, citromlével, babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük.  Kicsontozzuk, és kihűtjük.  A darálthúsból a főzőlébe beáztatott zsemlével, tojással, petrezselymes hagymával, sóval, borssal tölteléket készítünk.  A tölteléket betöltjük a hosszába kettévágott lábba, a másik felét ráborítjuk, és spárgával összekötve alufóliába csomagoljuk. Sütőben piros ropogósra sütjük, párolt káposztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá